småpyssel


   Rosensocker                  Före                          Efter 

Läste i nån skönahemtidning om att göra eget rosensocker som en "gåbort"-present, kanske
ta en fin glasburk med nån lite rosett på, tänk så vackert. Drömmen sprack när jag provade själv: köpte ett några ätbara blommor torkade och smulade ner i sockret. det såg väldigt vackert ut i burken men när jag skulle ha det i filen blev det värre, det kändes som jag hela tiden "fick nåt i maten" om du förstår, som att filen var full av skräp, inte alls så glamouröst som jag tänkt mig. Men det var nog bara jag som smulade lite förstora bitar, men var inte oroliga mina vänner jag kommer inte använda den som nån "gåbort"-present

mitt andra pyssel har jag min man att tacka för.
Vi hade av någon anledning två pringles burkar hemma och jag hade två små rullar med mönstradepapper, från designtorget, som jag haft jättelänge men inte gjort nåt med. Det e lite "farbror frej" över det hela men jag limmade bara på pappret på burkarna och vips hade jag fått mig lite fin förvaring. De e perfekta att ha typ tråkiga sprayflaskor och sånt i.

Hoppas att ni i övrigt har haft en fin påsk, här i borås är det rena våren, och jag tror snart att de vackra träden jag skrivit om tidigare börjar blomma.

vi hörs / Vickan


RSS 2.0